Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Μορφωματικό κέντρο δεδομένων μικροϋπολογιστών > Μορφωματικό μίνι κέντρο δεδομένων IP5X μικροϋπολογιστών κέντρων δεδομένων 34U που προκατασκευάζεται

Μορφωματικό μίνι κέντρο δεδομένων IP5X μικροϋπολογιστών κέντρων δεδομένων 34U που προκατασκευάζεται

Product Details

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: TC

Αριθμό μοντέλου: GR-/GW

Payment & Shipping Terms

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Υψηλό φως:

34U μίνι κέντρο δεδομένων μικροϋπολογιστών

,

IP5X μίνι κέντρο δεδομένων

,

IP5X προκατασκευασμένο κέντρο δεδομένων

Μέγιστη μονάδα ραφιών:
34U
PUE:
1.3
Χρόνος εκτέλεσης UPS:
15m-4hr
IP:
IP5X
μέγεθος:
600x1200x2000mm
PAD OS:
Win10
UPS:
Ναι
Σύστημα κλιματισμού:
Ναι
σύστημα διανομής δύναμης:
Ναι
Πρότυπα:
(ISO/IEC 11801, TIA/EIA568-C.2
Μέγιστη μονάδα ραφιών:
34U
PUE:
1.3
Χρόνος εκτέλεσης UPS:
15m-4hr
IP:
IP5X
μέγεθος:
600x1200x2000mm
PAD OS:
Win10
UPS:
Ναι
Σύστημα κλιματισμού:
Ναι
σύστημα διανομής δύναμης:
Ναι
Πρότυπα:
(ISO/IEC 11801, TIA/EIA568-C.2
Μορφωματικό μίνι κέντρο δεδομένων IP5X μικροϋπολογιστών κέντρων δεδομένων 34U που προκατασκευάζεται

Μορφωματική εφαρμογή κέντρων δεδομένων
 
Ο μικροϋπολογιστής και τα μίνι κέντρα δεδομένων σχεδιάζονται για τα δωμάτια εξοπλισμού, μικρού και μεσαίου μεγέθους κέντρα δεδομένων, κέντρα δεδομένων ακρών (όπως εκπαίδευση, τα κυβερνητικά όργανα, οι έξοδοι τραπεζών, τα βενζινάδικα, οι θάλαμοι μεγάλου φόρου, οι έξυπνες κοινότητες, οι σταθμοί βάσης 5G, το ηλεκτρονικό εμπόριο Διαδικτύου και ούτω καθεξής).
 
Τα τυποποιημένα συστατικά και η de-κατασκευή εξασφαλίζουν παραγωγή κέντρων δεδομένων στα εργοστάσια και πραγματοποιούν τη γενική παράδοση στους πελάτες. Οι πελάτες μπορούν γρήγορα να αποκτήσουν τα προϊόντα όπως απαιτούνται και να επεκτείνουν την ικανότητα σύμφωνα με τις επιχειρήσεις.
 
Μορφωματικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κέντρων δεδομένων TC
 

  • Ιδιαίτερα ενσωματωμένο, το γραφείο χρησιμεύει ως ένα δωμάτιο κεντρικών υπολογιστών στο οποίο καυχάται όλες τις εγκαταστάσεις ανάγκες τυποποιημένες μεγάλων κλιμάκων κέντρων δεδομένων, όπως το UPS, το σύστημα κλιματιστικών μηχανημάτων, το έξυπνο σύστημα διανομής δύναμης, το σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος, και το σύστημα ελέγχου προσπέλασης.
  • Το μορφωματικό σχέδιο το καθιστά ευκολότερο να εγκαταστήσει και να διατηρήσει. Οι τυποποιημένοι λιμένες, η επιθεώρηση προκατασκευής, η επέκταση τομέων και η συντήρηση εξασφαλίζουν έναν πιό σύντομο σε απευθείας σύνδεση χρόνο. Η επένδυση στην κατασκευή υποδομής έχει μειωθεί λόγω της υψηλής εκτίμησης προστασίας, χαμηλού θορύβου και εύκολος--επεκτείνει υπό τις σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες.
  • Χάρι στην υψηλή αποδοτική πράσινη ενεργειακή μείωση, τη διπλή μετατροπή σε απευθείας σύνδεση UPS, την τεχνολογία μετατροπής ΣΥΝΕΧΟΎΣ συχνότητας, την έξυπνη διανομή ισχύος καθώς επίσης και τη επίβλεψη και το σύστημα ελέγχου, το γραφείο εγγυάται τη διαθεσιμότητα και τη σταθερότητα uptime. Η εκτίμηση PUE (αποτελεσματικότητα χρήσης δύναμης) μειώνεται σε 1,3. Δεν υπάρχεικαμίαανάγκηγιαείτεταενιαίαπολλαπλάσιαγραφείαγραφείωνείτεενιαίος-σειρώννα ενισχύσουνένανκαυτόκαικρύοδιάδρομομέσα-μεταξύ, με συνέπειαμιαμικρότερηπεριοχήκάλυψης(2τετραγωνικάμέτραγιατοενιαίογραφείο).
  • Το ενιαίο γραφείο έχει μια ικανότητα 3-20KW, 15mins-4hours (που προσαρμόζεται εάν είναι απαραίτητο) για το χρόνο εκτέλεσης UPS του.
  • Η υπερυψωμένη μονάδα διανομής δύναμης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και η μονάδα ελέγχου περιβάλλοντος καλύπτουν μόνο μια πολύ μικρή περιοχή. Όταν η ικανότητα κατάψυξης του ενσωματωμένου κλιματιστικού μηχανήματος φθάνει σε 4.2kw, το διαθέσιμο εσωτερικό διάστημά του είναι μέχρι 34U.
  • Η μπροστινή πόρτα μπορεί να προσαρμοστεί για τα διαφορετικά χρώματα και τα σχέδια καθώς επίσης και τους διαφορετικούς ελαφριούς συναγερμούς σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας. PAD τοποθετείται μαγνητικά, εύκολος να πάρει και να χρεώσει.
  • Το κλιματιστικό μηχάνημα μπορεί να κανονιστεί στον ράφι-τοποθετημένο τρόπο ή σε μια περίπλοκη διαταγή στηλών ώστε να καλυφθούν οι διαφορετικές απαιτήσεις εγκαταστάσεων και να παρασχεθούν οι χρήστες μια περιεκτική λύση και οι καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες.

 
Πρότυπα εφαρμογής
 
GB/T 18233 (ISO/IEC 11801) ΜΒ 50311 GB50174 Tia/eia568-γ.
 
 
Τεχνικές λεπτομέρειες
 

Προδιαγραφές
Εκτίμηση προστασίας IP5X
Θόρυβος ≤ 55d Β
Σειρά του ύψους 0-2000 μ
Λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας -15℃ σε 45℃
Λειτουργούσα σειρά υγρασίας 0 σε 85%
Ηλεκτροστατική προστασία Σύμφωνα με GB50611
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και διανομή Σύμφωνα με GB50052, GB50054
Προστασία αστραπής Σύμφωνα με GB50343
Κλιματισμός Σύμφωνα με GB50019, GB50243
Εξάλειψη πυρκαγιάς Σύμφωνα με GB50263
Να τοποθετήσει τις ράγες (PMA) Σύμφωνα με GB3047.2, iec297-2, DIN41491 PART1, DIN41494 PART7, ansi/eiars-310-δ
συμβατό σύστημα με το ETSI
Similar Products